Trpíte alergií na lepek, jeho intolerancí, nebo dokonce celiakií? Nebo se zajímáte o stravovací trendy a pěstujete zdravý životní styl?
Bezlepková kuchařka Dagmar Matějkové nabízí jednoduché recepty na vaření bez lepku a je ideální pro každodenní vaření i pečení zdravých jídel. Najdete zde recepty na předkrmy a svačiny, polévky, hlavní jídla s masem i bez, ale také recepty na bezlepkové pečivo, ať už to je chleba, housky, bagety, pizza, nebo různé koláče a dorty. Jednoduché postupy umožňují každému dosáhnout vynikajících výsledků bez zbytečného stresu a dlouhého postávání u sporáku. Přináší tak široký výběr chutných jídel z kvalitních a čerstvých surovin, jež lze snadno připravit bez potřeby vážení – stačí pouze hrnek a lžíce nebo lžička. Kromě receptů kniha přináší i zajímavé informace o domácí přípravě bezlepkových těstovin, chleba i o domácím mletí bezlepkové mouky. Vysvětlí, proč používat jednodruhové bezlepkové mouky, jak si namíchat domácí mix a proč zvážit investici do domácího mlýnku na pseudoobilniny, či na co si dávat pozor při nákupech i návštěvě restaurace.
ISBN: | 978-80-284-0924-1 |
EAN: | 9788028409241 |
Doporučená cena: | 439 Kč |
Počet stran |
320 stran |
Datum vydání |
2025 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
E-kniha |
Jazyk |
český |
Autor: |
Dagmar Matějková |
Nakladatelství |
Esence |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |