Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak šetřit jídlem ve školních jídelnáchDoporučení pro vedení zřizovaných škol a jejich jídelen, personál kuchyně, rodiče a veřejnou správu

Dokument „Jak šetřit jídlem ve školních jídelnách“ shrnuje výsledky výzkumu plýtvání potravinami v rámci projektu Prague Food Waste (2023–2025), který se zaměřil na měření potravinového odpadu ve čtyřech školních jídelnách v Praze. Výzkum kombinoval vážení kuchyňského odpadu, dotazníky mezi žáky, rozhovory se zaměstnanci jídelen a workshopy se zainteresovanými stranami. Cílem bylo získat konkrétní data a na jejich základě formulovat praktická doporučení pro omezení plýtvání jídlem ve školních jídelnách. Publikace je určena zejména vedení škol, pracovníkům kuchyní, rodičům i zástupcům veřejné správy a přináší návrhy řešení pro efektivnější provoz, včetně komunikace s dětmi a úprav systému objednávek obědů.
ISBN:978-80-7701-037-5
EAN:9788077010375
Datum vydání 30. 05. 2025
Pořadí vydání 1.
Jazyk český
Typ souboru PDF
Vazba E-kniha
Autor: Anna Strejcová
Autor: Denisa Rybářová
Autor: Kateřina Rohanová
Autor: Jiří Remr
Autor: Lucie Veselá
Autor: David Hrabina
Autor: Irena Baláková
Autor: Lea Kubíčková
Autor: Michaela Číhalíková Straková
Nakladatelství Mendelova univerzita v Brně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Neprodejná publikace. Publikaci je možné poptávat zde: https://doi.org/10.11118/978-80-7701-037-5
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace