Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Sborník L. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

Sborník je tvořen elektronickou verzí plných příspěvků z konference nazvané L. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin, která se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Konference je tradiční příležitostí k setkání pro široký okruh účastníků z řad akademických pracovníků univerzit, výzkumných a kontrolních institucí, zpracovatelských firem a podniků, ale i jednotlivců se zájmem o danou problematiku. Na programu jsou vyžádané přednášky o jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin v aktuálním kontextu v rámci jednotlivých komodit, respektive o problematice jednotlivých metod hodnocení. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení.
ISBN:978-80-7509-996-9
EAN:9788075099969
Počet stran 394 stran
Datum vydání 07. 10. 2024
Pořadí vydání 1.
Jazyk český, anglický
Typ souboru PDF
Vazba E-kniha
Editor: Markéta Janík Piechowiczová
Editor: Jan Slováček
Editor: Miroslav Jůzl
Nakladatelství Mendelova univerzita v Brně
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Neprodejná publikace.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace