Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
			
						| ISBN: | 978-80-257-4621-9 | 
						| EAN: | 9788025746219 | 
					| Doporučená cena: | 248 Kč | 
				
					| Počet stran | 
					232 stran | 
				
				
					| Datum vydání | 
					2024 | 
				
				
					| Pořadí vydání | 
					neurčeno | 
				
				
					| Vazba | 
					E-kniha | 
				
				
					| Jazyk | 
					český | 
				
					
							| Autor: | 
						Christian Szabo | 
					
					
							| Ilustrátor: | 
						Alexey Klyuykov | 
					
				
					| Nakladatelství | 
					Argo, spol. s r.o. | 
				
				
				
					| Tématická skupina | 
					999 - nezařazeno |