Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů - Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni, Masopust, Velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
| ISBN: | 978-80-204-2337-5 |
|---|---|
| EAN: | 9788020423375 |
| Doporučená cena: | 279 Kč |
| Počet stran | 200 stran |
| Rozměr | 170x240 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 10. 3. 2011 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |