Svaz českých knihkupců a nakladatelů
České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše, knedlo-zelo-vepřo, bramborové polévky a další. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z domácích surovin. Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená evropskými a světovými trendy nabízí lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně.
| ISBN: | 978-80-249-2400-7 |
|---|---|
| EAN: | 9788024924007 |
| Doporučená cena: | 349 Kč |
| Počet stran | 720 stran |
| Rozměr | 170x235 mm |
| Pořadí vydání | 3. |
| Datum vydání | 20. 2. 2014 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Null |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |