Lákavě vonící vepřová pečeně s dušeným kysaným zelím a knedlíky, svíčková na smetaně ozdobená plátkem citronu a brusinkami, pečená husa, bažant na slanině, pražská šunka s křenovou šlehačkou, lívance s borůvkovou omáčkou, jahodové knedlíky z kynutého těsta posypané nastrouhaným tvarohem, buchty s makovou a tvarohovou náplní nebo vánočka s rozinkami a mandlemi – to je ta pravá klasika, která proslavila českou kuchyni. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel vás určitě zlákají uvařit pro vaši rodinu nebo přátele něco dobrého.
ISBN: | 978-80-276-1125-6 |
EAN: | 9788027611256 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran |
64 stran |
Datum vydání |
2025 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Lea Filipová |
Nakladatelství |
Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina |
10 - Učebnice |