Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Česká kuchyně

Lákavě vonící vepřová pečeně s dušeným kysaným zelím a knedlíky, svíčková na smetaně ozdobená plátkem citronu a brusinkami, pečená husa, bažant na slanině, pražská šunka s křenovou šlehačkou, lívance s borůvkovou omáčkou, jahodové knedlíky z kynutého těsta posypané nastrouhaným tvarohem, buchty s makovou a tvarohovou náplní nebo vánočka s rozinkami a mandlemi – to je ta pravá klasika, která proslavila českou kuchyni. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel vás určitě zlákají uvařit pro vaši rodinu nebo přátele něco dobrého.
ISBN:978-80-276-1125-6
EAN:9788027611256
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 64 stran
Datum vydání 2025
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Lea Filipová
Nakladatelství Nakladatelství Slovart, s.r.o.
Tématická skupina 10 - Učebnice
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace