 Svaz českých knihkupců a nakladatelů
				Svaz českých knihkupců a nakladatelů
			
	Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
| ISBN: | 80-7335-036-X | 
|---|---|
| EAN: | 807335036 | 
| Doporučená cena: | 429 Kč | 
| Počet stran | 368 stran | 
| Rozměr | 148x210 mm | 
| Pořadí vydání | 1 | 
| Datum vydání | 1. 1. 2004 | 
| Vazba | kniha, vázaná vazba | 
| Jazyk | český, anglický, německý | 
| Nakladatelství | Leda, spol. s r.o. | 
| Tématická skupina | 13 - Krásná literatura | 
