Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Začátečníci i zkušení kuchaři mohou bez obav podávat na stůl rafinované pokrmy asijských kuchyní - dim sum, polévku wan-tan, kuře tandoori, nasigoreng nebo suši. Každý dokáže doma podle popisu a fotografií připravit zeleninové i masové pokrmy ve woku a ještě ovládne tajemství typických asijských přísad od bambusových výhonků k citronové trávě. Malá škola vaření nevyžaduje předchozí kuchařskou praxi. Je srozumitelná a všechny recepty jsou sestaveny podle jednotného principu: nákup, přísady, kuchyňské pomůcky, doba potřebná pro vaření, výživové hodnoty. Hlavní část tvoří zhotovení pokrmu krok za krokem slovem i obrazem.
| ISBN: | 80-249-0122-6 |
|---|---|
| EAN: | 8024901226 |
| Doporučená cena: | 229 Kč |
| Počet stran | 240 stran |
| Rozměr | 150x215 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 1. 1. 2003 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Překladatel: | Bezděková Alena |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |