Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím. Dalibor je v kuchyni jako taneční mistr – kolem plotny se elegantně vznáší, k talíři přistupuje s precizností chirurga a servíruje s citem francouzského umělce.
| ISBN: | 978-80-249-1361-2 |
|---|---|
| EAN: | 9788024913612 |
| Doporučená cena: | 229 Kč |
| Počet stran | 64 stran |
| Rozměr | 130x187 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 4. 3. 2010 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |