Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
| ISBN: | 978-80-249-1152-6 |
|---|---|
| EAN: | 9788024911526 |
| Doporučená cena: | 299 Kč |
| Počet stran | 432 stran |
| Rozměr | 150x203 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 17. 2. 2009 |
| Vazba | kniha, šitá vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Brabcová, Blanka |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |