Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
| ISBN: | 978-80-249-2147-1 |
|---|---|
| EAN: | 9788024921471 |
| Doporučená cena: | 389 Kč |
| Počet stran | 432 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 3. 4. 2013 |
| Jazyk | český |
| Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |