Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Kniha je primárně určena vedoucím kroužků vaření na 1. stupni ZŠ. V kroužcích by se měly děti naučit poznávat suroviny, jejich vlastnosti, chutě a vůně a získat znalosti potřebné při sestavování zdravého jídelníčku.
| ISBN: | 978-80-7071-369-3 |
|---|---|
| EAN: | 9788070713693 |
| Počet stran | 161 stran |
| Datum vydání | 2017 |
| Pořadí vydání | 1. |
| Jazyk | český |
| Autor: | Alexandra Košťálová |
| Autor: | Leona Mužíková |
| Autor: | Anna Niklová |
| Autor: | Anna Packová |
| Nakladatelství | Státní zdravotní ústav |
| Tématická skupina | 8 - Zdravotnictví |
| Neprodejná publikace. Publikaci je možné poptávat zde: Státní zdravotní ústav - knihovna, Šrobárova 48, 100 42 Praha 10 |