
Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte se chyb, na které upozorňuje, a upečete vynikající francouzské dezerty – makronky, madlenky, cannelés, financiers, kokosky, vaflové trubičky, lodičky z Marseille nebo bretaňské karamelky.
ISBN: | 978-80-249-2690-2 |
---|---|
EAN: | 9788024926902 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 183x233 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 10. 4. 2015 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
