Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte se chyb, na které upozorňuje, a upečete vynikající francouzské dezerty – makronky, madlenky, cannelés, financiers, kokosky, vaflové trubičky, lodičky z Marseille nebo bretaňské karamelky.
| ISBN: | 978-80-242-6552-0 |
| EAN: | 9788024265520 |
| Doporučená cena: | 299 Kč |
| Počet stran |
128 stran |
| Datum vydání |
2020 |
| Pořadí vydání |
2. |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
Mirka van Gils Slavíková |
| Editor: |
David Brázda |
| Nakladatelství |
Esence |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |