Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Německá verze publikace.
| ISBN: | 978-3-89919-402-9 |
|---|---|
| EAN: | 9783899194029 |
| Počet stran | 80 stran |
| Datum vydání | 23. 3. 2018 |
| Pořadí vydání | neurčeno |
| Vazba | kniha, brožovaná vazba |
| Jazyk | německý |
| Autor: | Gabriela Salfellner |
| Autor: | Harald Salfellner |
| Nakladatelství | Vitalis, s.r.o. |