 Svaz českých knihkupců a nakladatelů
				Svaz českých knihkupců a nakladatelů
			
	V úvodu lékař specialista odpovídá na nejčastější dotazy pacientů o příčinách vzniku onemocnění a seznamuje pacienty se správnou životosprávou v době jeho průběhu. Následuje přehled doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na jídla vhodná ke stravování při onemocnění dnou. U každého receptu je výpočet energetické hodnoty v kcal i kJ a hodnoty bílkovin, tuků a sacharidů v gramech.
| ISBN: | 978-80-86783-21-5 | 
|---|---|
| EAN: | 9788086783215 | 
| Doporučená cena: | 49 Kč | 
| Počet stran | 32 stran | 
| Rozměr | 115x202 mm | 
| Pořadí vydání | 1. | 
| Datum vydání | 19. 2. 2007 | 
| Jazyk | český | 
| Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou | 
| Nakladatelství | Vydavatelství MAC, spol. s r.o. | 
| Tématická skupina | 9 - Umění | 
