Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!
| ISBN: | 978-80-7236-926-3 |
|---|---|
| EAN: | 9788072369263 |
| Doporučená cena: | 199 Kč |
| Počet stran | 128 stran |
| Rozměr | 167x235 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 28. 5. 2015 |
| Jazyk | český |
| Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
| Překladatel: | Kavinová, Alice |
| Nakladatelství | JAN VAŠUT s.r.o. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |