Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.
| ISBN: | 978-80-247-5634-9 |
|---|---|
| EAN: | 9788024756349 |
| Doporučená cena: | 249 Kč |
| Počet stran | 128 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 4. 11. 2015 |
| Vazba | kniha, brožovaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Grada Publishing, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |