Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů, druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás, třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery, čtvrtá popisuje vegetariánské recepty, a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby.Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
| ISBN: | 978-80-206-1546-6 |
|---|---|
| EAN: | 9788020615466 |
| Doporučená cena: | 299 Kč |
| Počet stran | 128 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 9. 10. 2015 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Academia Barilla |
| Tématická skupina | 10 - Učebnice |