Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská kuchařka přináší 100 snadných receptů, které vyžadují pouze pár kvalitních surovin a špetku lásky k jídlu a vaření. Pojí se v nich odkaz předchozích generací společně s trochou poezie a inovace, takže se stávají odrazem životního stylu, který je typicky italský: slunečný, otevřený, tvůrčí a radostný.
| ISBN: | 978-80-206-1690-6 |
| EAN: | 9788020616906 |
| Počet stran |
160 stran |
| Datum vydání |
15. 11. 2017 |
| Pořadí vydání |
neurčeno |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
kol. |
| Překladatel: |
Martin Čížek |
| Nakladatelství |
Naše vojsko, Academia Barilla |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |