Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit a podtrhnout jejich chuť, ale nepozměnit ji. Ostatně – Itálie, to nejsou jen těstoviny a pizza: V této kuchařce najdete recepty na nejoblíbenější klasické pokrmy zvučných názvů: caprese, melanzane alla parmigiana, špagety carbonara, piccata alla milanese, saltimbocca, vitello tonnato, pannacotta nebo tiramisu a mnohé další.
| ISBN: | 978-80-7541-372-7 |
| EAN: | 9788075413727 |
| Doporučená cena: | 199 Kč |
| Počet stran |
64 stran |
| Datum vydání |
2024 |
| Pořadí vydání |
neurčeno |
| Vazba |
kniha, brožovaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
kol. |
| Nakladatelství |
JAN VAŠUT s.r.o. |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |