Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Základní recepty pro každodenní vaření Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné. Letní salát s rostbífem, gazpacho v mexickém stylu nebo ricottové ravioli nezaberou ani třicet minut, o něco déle trvá hovězí pečeně na víně, lilky s parmezánem či kachní konfit. Zvolte jednoduchost: vynalézavé možnosti pro večeře, rychlé snídaně, pohoštění na party nebo dezerty vykouzlené na poslední chvíli.
| ISBN: | 978-80-249-2396-3 |
|---|---|
| EAN: | 9788024923963 |
| Doporučená cena: | 399 Kč |
| Počet stran | 256 stran |
| Rozměr | 203x254 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 4. 4. 2014 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Brabcová, Blanka |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |