Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrobit domácí klobásy, salámy, jelita nebo chorizo...
| ISBN: | 978-80-249-2108-2 |
|---|---|
| EAN: | 9788024921082 |
| Doporučená cena: | 399 Kč |
| Počet stran | 224 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 10. 5. 2013 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |