Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem - využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience, které nejsou u sladkého pečiva obvyklé – např. olivový olej. Kromě tradičních italských receptů zde naleznete i recepty z Anglie, Francie či Rakouska.
| ISBN: | 978-80-206-1547-3 |
|---|---|
| EAN: | 9788020615473 |
| Doporučená cena: | 299 Kč |
| Počet stran | 128 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 9. 10. 2015 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Academia Barilla |
| Tématická skupina | 9 - Umění |