Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
| ISBN: | 978-80-249-1901-0 |
|---|---|
| EAN: | 9788024919010 |
| Doporučená cena: | 229 Kč |
| Počet stran | 184 stran |
| Rozměr | 125x200 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 20. 8. 2012 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |