Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Obsáhlý průvodce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje jasná hranice mezi jídlem a lékem – podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu. Číňané během pěti tisíc let sestavili seznam léčivých jídel, jež jsou součástí velice chutné kuchyně, která je snadno připravitelná a neuvěřitelně zdravá. Tato kuchyně má jen málo společného s jídly na jídelníčku čínských restaurací, jež obětovaly tradiční čínské principy, aby se zalíbily chutím Západu. Zdůrazňuje přírodní ingredience, které jsou konzumovány v sezóně a ve správných kombinacích. Tato kniha představuje více než tři stovky autentických čínských receptů, od snadno připravitelných zařazených k jednotlivým nemocem po tradiční čínská jídla.
| ISBN: | 978-80-7336-575-2 |
|---|---|
| EAN: | 9788073365752 |
| Doporučená cena: | 328 Kč |
| Počet stran | 198 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 21. 4. 2010 |
| Jazyk | český |
| Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
| Nakladatelství | Nakladatelství Fontána |
| Tématická skupina | 9 - Umění |