Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci (kvalitativní stanovení) a kvantifikaci patogenních mikroorganismů přítomných ve vzorcích potravin. Součástí uvedených metod jsou principy a postupy stanovení, včetně základní charakteristiky zkoumaných mikroorganismů.
| ISBN: | 978-80-7080-957-0 |
| EAN: | 9788070809570 |
| Doporučená cena: | 297 Kč |
| Počet stran |
120 stran |
| Rozměr |
210x297 mm |
| Datum vydání |
2016 |
| Pořadí vydání |
1 |
| Jazyk |
český |
| Vazba |
lepená brožura sešitá drátem ze strany |
| Autor: |
Kateřina Demnerová |
| Nakladatelství |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |