Malá kniha etikety u stolu je druhým dílem série malých a praktických rádců z pera Ladislava Špačka. Tu by si měli přečíst všichni bez ohledu na věk a společenské postavení, protože právě při stolování se projeví, jak je kdo zběhlý ve společenském životě. Seznámíme se s pravidly zasedacího pořádku, se správným chováním u stolu, dozvíme se, jak správně prostřít, jak nakládat s ubrouskem, jak držet příbor, jak jíst polévku, krevety, mušle, těstoviny, co s párátkem. V závěru se dozvíme více o různých typech stolování - banketu, rautu, nebo u nás méně známý revéllion.
ISBN: | 978-80-204-2717-5 |
---|---|
EAN: | 9788020427175 |
Doporučená cena: | 135 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 28. 5. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | E-kniha |
Typ souboru | |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |