Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masa. Vyzkoušejte přes 300 receptů. Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.
| ISBN: | 978-80-249-3166-1 |
|---|---|
| EAN: | 9788024931661 |
| Doporučená cena: | 599 Kč |
| Počet stran | 320 stran |
| Rozměr | 229x276 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 27. 9. 2016 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Rákosníková, Jitka |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |