Svaz českých knihkupců a nakladatelů
K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů.
| ISBN: | 978-80-249-1639-2 |
|---|---|
| EAN: | 9788024916392 |
| Doporučená cena: | 229 Kč |
| Počet stran | 152 stran |
| Rozměr | 145x200 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 23. 8. 2011 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |