Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Pokrmy z masa a ryb, v nichž hlavní roli hraje zelenina 53 receptů, které obsahují postupně jarní, letní, podzimní a zimní zeleninu či ovoce. Všechny použité suroviny jsou běžně k dostání. Každý recept je doplněn barevnou fotografií. K jídlu je důležitý také nápoj. Sommelier Dušan Piederman se ve vínech vyzná a k zeleninovým pokrmům vybral harmonicky ladící chutě ověřených vín.
| ISBN: | 80-249-0674-0 |
|---|---|
| EAN: | 8024906740 |
| Doporučená cena: | 279 Kč |
| Počet stran | 128 stran |
| Rozměr | 210x297 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 1. 3. 2006 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 4 - Zemědělství |