Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Publikace je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.
| ISBN: | 978-80-905319-4-9 |
|---|---|
| EAN: | 9788090531949 |
| Doporučená cena: | 564 Kč |
| Počet stran | 292 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 10. 3. 2015 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Radix |
| Tématická skupina | 4 - Zemědělství |