Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické náměty pro výuku vzdělávací oblasti Člověk a svět práce, a zejména pak tematických okruhů Pěstitelské práce, chovatelství a Příprava pokrmů.
| ISBN: | 978-80-7496-200-4 |
|---|---|
| EAN: | 9788074962004 |
| Doporučená cena: | 375 Kč |
| Počet stran | 142 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 9. 11. 2015 |
| Vazba | kniha, brožovaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s.r.o. |
| Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |