Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické náměty pro výuku vzdělávací oblasti Člověk a svět práce, a zejména pak tematických okruhů Pěstitelské práce, chovatelství a Příprava pokrmů.
| ISBN: | 978-80-7496-201-1 |
|---|---|
| EAN: | 9788074962011 |
| Doporučená cena: | 355 Kč |
| Počet stran | 140 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 9. 11. 2015 |
| Vazba | kniha, brožovaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s.r.o. |
| Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |