
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
ISBN: | 978-80-85005-96-7 |
---|---|
EAN: | 9788085005967 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 216 stran |
Rozměr | 168x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 26. 2. 2008 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Saturková, Jitka |
Nakladatelství | Česká televize - Edice ČT |
Tématická skupina | 9 - Umění |
