Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Pod pokličkou 3Popelky v české kuchyni

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.

ISBN:978-80-85005-96-7
EAN:9788085005967
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 216 stran
Rozměr 168x235 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 26. 2. 2008
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Autor: Saturková, Jitka
Nakladatelství Česká televize - Edice ČT
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace