Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin, vlastnosti potravin, procesy s minimálním tepelným zásahem, procesy s tepelným ošetřením potravin, procesy s odebráním tepla, doplňkové procesy.
| ISBN: | 978-80-7418-163-4 |
|---|---|
| EAN: | 9788074181634 |
| Doporučená cena: | 600 Kč |
| Počet stran | 497 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 12. 3. 2013 |
| Jazyk | český |
| Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
| Nakladatelství | KEY Publishing s.r.o. |
| Tématická skupina | 5 - Technické vědy |