První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké tedy byly gastronomické libůstky tehdejších slavných a jak vypadala kuchyně obyčejných lidí? O tom všem, ale i o dalších pozoruhodnostech spjatých se stolováním, si přečtete v knize, která vychází ze úctyhodné sbírky gastronomických zajímavostí Jaroslava Vašáka.
| ISBN: | 978-80-264-1711-8 |
| EAN: | 9788026417118 |
| Doporučená cena: | 490 Kč |
| Datum vydání |
23. 11. 2017 |
| Počet stran |
352 stran |
| Pořadí vydání |
1. |
| Rozměr |
210x235 mm |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
Jaroslav Vašák |
| Nakladatelství |
CPress |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |