Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole.
| ISBN: | 978-80-249-0970-7 |
|---|---|
| EAN: | 9788024909707 |
| Doporučená cena: | 239 Kč |
| Počet stran | 160 stran |
| Rozměr | 210x270 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 30. 1. 2008 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Překladatel: | Štumpf, Eugen |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |