Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle.
| ISBN: | 978-80-7236-995-9 |
| EAN: | 9788072369959 |
| Doporučená cena: | 249 Kč |
| Datum vydání |
11. 11. 2017 |
| Počet stran |
144 stran |
| Pořadí vydání |
neurčeno |
| Rozměr |
185x215 mm |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
Jacqueline Vogt |
| Autor: |
Ingo Swoboda |
| Překladatel: |
Markéta Pokorná |
| Nakladatelství |
JAN VAŠUT s.r.o. |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |