Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Fondánový nákyp z tmavé čokolády, neodolatelně hladká krémová mléčná rýže, šťavnaté ovoce, křupavá banánová tempura máčená v karamelové omáčce nebo osvěžující citronový tvarohový koláč... Jejich příprava zabere pouhých 5, 10, 15, 20, 25 a 30 minut. Potřebujete pár základních surovin a tuto knihu. Je tak snadné připravit lahodné, nápadité dezerty svůdných chutí a vůní!
| ISBN: | 978-80-249-1662-0 |
|---|---|
| EAN: | 9788024916620 |
| Doporučená cena: | 299 Kč |
| Počet stran | 160 stran |
| Rozměr | 189x243 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 21. 2. 2012 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Kalábová, Eva |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |