Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických a nezřídka polozapomenutých návodů podle současných požadavků moderní stravy. Kniha obsahuje polévky, vaječné pokrmy, pomazánky pro každého strávníka, recepty pro chřestovou sezonu, zeleninová jídla, atraktivní saláty, pokrmy z hub, mnoho jídel na oběd i večeři, palačinky, dezerty a moučníky, jimž neodoláte.
| ISBN: | 978-80-249-2258-4 |
|---|---|
| EAN: | 9788024922584 |
| Doporučená cena: | 299 Kč |
| Počet stran | 216 stran |
| Rozměr | 170x235 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 7. 10. 2013 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |