Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin.
| ISBN: | 978-80-247-5214-3 |
|---|---|
| EAN: | 9788024752143 |
| Doporučená cena: | 297 Kč |
| Počet stran | 256 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 27. 1. 2015 |
| Vazba | kniha, brožovaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Ouhrabková, Zuzana |
| Nakladatelství | Grada Publishing, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |