Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.
| ISBN: | 80-249-0756-9 |
|---|---|
| EAN: | 8024907569 |
| Doporučená cena: | 249 Kč |
| Počet stran | 288 stran |
| Rozměr | 145x170 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 9. 11. 2006 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Překladatel: | Eugen Štumpf |
| Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
| Tématická skupina | 4 - Zemědělství |