Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Nyní poznáme tajemství přípravy světoznámě proslulých i lokálních specialit japonské kuchyně včetně používaných ingrediencí a seznámíme se i s japonským gastronomickým místopisem. Kniha navazuje na tituly Skvělá chuť Thajska, Skvělá chuť Maroka a Skvělá chuť Španělska.
| ISBN: | 978-80-204-1658-2 |
|---|---|
| EAN: | 9788020416582 |
| Doporučená cena: | 349 Kč |
| Počet stran | 256 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 31. 12. 2007 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Kočová, Jaroslava |
| Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
| Tématická skupina | 9 - Umění |