Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
| ISBN: | 978-80-249-2172-3 |
|---|---|
| EAN: | 9788024921723 |
| Doporučená cena: | 229 Kč |
| Počet stran | 216 stran |
| Rozměr | 125x200 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 15. 7. 2013 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Ilustrátor: | Bozděchová, Martina |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |