Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřicích prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot.
| ISBN: | 978-80-7333-053-8 |
|---|---|
| EAN: | 9788073330538 |
| Doporučená cena: | 280 Kč |
| Počet stran | 257 stran |
| Rozměr | 205x145 mm |
| Pořadí vydání | čtvrté, aktualizovan |
| Datum vydání | 6. 8. 2007 |
| Jazyk | český |
| Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
| Nakladatelství | INFORMATORIUM spol. s r.o. |
| Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |