Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z „oživlého“ naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i zcela zdravému člověku a patrně jej uvítají i ti, kterým běžně prodávaný kvasnicový chléb činí zdravotní problémy. Tegralové pečivo je chuťově, druhově, konzistencí i počtem možných přísad velmi variabilní.
| ISBN: | 80-86231-13-5 |
|---|---|
| EAN: | 8086231135 |
| Doporučená cena: | 118 Kč |
| Počet stran | 120 stran |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 22. 9. 2000 |
| Jazyk | český |
| Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
| Nakladatelství | Start |
| Tématická skupina | 9 - Umění |