Guessadilla, burritos, tacos, salsy a margharita. Spousta papriček, kukuřičných tortill, avokáda a fazole na tisíce způsobů. To vše je součástí bohaté a chuťově rozmanité mexické kuchyně. Staňte se jejími mistry a okouzlete rodinu a přátele jídly, za něž by se nemuseli stydět ani kuchaři ve věhlasných mexických bistrech. Klasické recepty uzpůsobené evropským podmínkám vás krok po kroku povedou k perfektním výsledkům a díky barevným fotografiím budete přesně vědět, jak má výsledek vašeho snažení vypadat.
| ISBN: | 978-80-264-2996-8 |
| EAN: | 9788026429968 |
| Doporučená cena: | 490 Kč |
| Počet stran |
144 stran |
| Datum vydání |
25. 05. 2020 |
| Pořadí vydání |
neurčeno |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
Ben Fordham |
| Autor: |
Barbora Aydin |
| Autor: |
Filipe Fuentes Cruz |
| Autor: |
Hana Vašková |
| Nakladatelství |
CPress |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |