Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.
| ISBN: | 978-80-7592-077-5 |
| EAN: | 9788075920775 |
| Doporučená cena: | 300 Kč |
| Počet stran |
130 stran |
| Rozměr |
210x297 mm |
| Datum vydání |
31. 12. 2020 |
| Pořadí vydání |
2. přepracované a aktualizované vydání |
| Jazyk |
český |
| Vazba |
lepená brožura sešitá drátem ze strany |
| Autor: |
Jana Čopíková a kolektiv |
| Nakladatelství |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
| Tématická skupina |
17 - VŠ skripta |